welkom op de website van eurohrm | economisch personeelsmanagement | EuroHRM

EuroHRM
Adviesbureau voor economisch personeelsmanagement

Tilburgseweg 117, 5051 AC Goirle
06 - 534 65 225, info@eurohrm.nl

Welkom op de website van EuroHRM

EuroHRM is een adviesbureau dat zich richt op economisch personeelsmanagement, waarbij een zakelijke en nuchtere benadering van personele en organisatievraagstukken centraal staat. EuroHRM is in 2004 opgericht door Gerard Evers.

Wij onderzoeken en adviseren omtrent vraagstukken over arbeidsmarkt en externe personeelsvoorziening, strategische personeelsplanning, mobiliteit en inzetbaarheid, productiviteit en performance, strategisch belonen en diverse andere onderwerpen. De expertise daarbij is gebaseerd op decennnialange ervaring in zowel de academische als de commerciele sector. De omvang van de diensten die EuroHRM aanbiedt is afwisselend: van kleinschalig advies tot uitgebreide onderzoeks- en adviestrajecten.

Daarnaast is EuroHRM actief als het gaat om wetenschappelijk onderzoek, het schrijven van boeken en artikelen, het deelnemen aan nationale en internationale congressen en seminars, en het geven van presentaties, lezingen en workshops.

Een van de speerpunten van Euro-HRM is momenteel strategische personeelsplanning. Samen met Dageraad Advies hebben we een brochure gemaakt waarin onze visie en werkwijze staat weergegeven. Ook is een nieuw digitaal SPP rekentool ontwikeld binnen een Qlikview Business Intelligence omgeving. Klik hier om de brochure te downloaden (PDF).

Nieuws

NIEUW BOEK
Ook in 2014 is Euro-HRM druk met projecten en leergangen rond Strategische Personeelsplanning, HR Analytics en Talent Management. In juni 2014 verscheen het nieuwe boek Strategische Personeelsplanning: theorie, insrumenten en praktische aanpak (ISBN 978-9462150997) bij Vakmedianet. Een uitgebreide recensie en een interview is te lezen op de website van Management Book, en in hun september-nieuwsbrief.